Saturday, December 6, 2008

bought me an oven and standmixer

Sukanya!! Hajat nak beli oven ni, dah berbulan-bulan tertangguh. So, bila dah nampak ni, just grab it!! *as konon bulan ni budget di dalam kawalan*

beli oven dapat free standmixer *saya suka sangat*

Ni yang suka beli barang kat kedai2 biasa, boleh tawar menawar lagi. Boleh mintak free gift pulak tu. Kalau beli kat Jusco ke,SenHeng ke mana boleh nak demand2, harga fixed, sebarang rundingan harag tak dilayan ok..
Dan Ekwan terus ajak gi beli bahan nak buat kek *dia lak yg excited* So ke Plaza Damas, Sri Hartamas *as time tu kami dh kat Hartamas nak amik Vito*

chocolate brownies *ekwan yg pilih*

For the 1st ni, kita buat kek segera. Semua dah ready, balik tengah campur telur dengan air je. Huhu..senang nye nak buat kek + brownies sekarang. Tepung nak buat muffin pun ada, pilih je. Cookies pun ada, macam2 jenis lak tu.
Rambang mata tu, rasa nak beli semua tau..

Dan sekarang ni, tengah asyik browse resipi-resipi biskut dan muffin *ada sape2 nak share resipi dengan dayu?*

9 comments:

Erieq said...

wahh rajin nyer masakkkkkkkkkk

iYda Juhar said...

hah.
bestnyer dpt free gift lagi tuh.

beli kat ner wess?

xeea said...

tak prasan plak u ade blog masak2.
besh betul.
org nak kawen mmg kena blaja masak.
lebih2 lagi kalao ade 'penyakit ganjil' mcm ai.
heee

way to go, dayu!

Zahari Ismail said...

sejuk perut bakal suami..halo saya karipap

[S]itie [B]Um [B]Um said...

share resipi xde la plak..share makan boleh!! hehe!

zafi said...

bagus.. rajin je cube resepi2... mesti dapat feel yg best kalau end resultnya menarik!!!! :)
take care!

.:2benua:. said...

hi..feel free to browse our blog http://2benua.blogspot.com u won't regret..all new branded stuffs, 100% original, unique design at the best cheapest price..have a look..thanks =)

Mohd Ahmad Ferk said...

wah!
lepas ni lagi rajin la buat kek ..
hahaha!

green apple said...

JJ takleh bargain, tapi senheng boleh beb...:)